Gezonde Eters wordt Mandimu Meer over Mandimu

Drie-in-de-pan van rode biet

Drie-in-de-pan van rode biet

50 min 20 min Gemiddeld 20 stukken

Als zoiets als biet-burger zo goed kan smaken waarom zou het niet het geval van rode biet drie-in-de-pan met boekweitmeel kunnen zijn? Dankzij de rode biet krijgt het gerecht een mooie karmijn kleur en als bonus bevat het enorm veel vitaminen die er ook na het koken blijven. Ze smaken heerlijk met kwark, honing, noten en ook met fruitsaus.

Recept

Toevoegen aan favorieten

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

237 kcal 6g eiwit 35g koolhydraten 7g vet

Ingrediënten

rode-biet, melk, boekweitmeel, chiazaad, stevia, holandse-kakao, bakpoeder, kokosolie

Bereidingswijze

Mix de rode biet glad. Voeg melk, meel, chiazaad, stevia en bakpoeder toe.

Mix het allemaal in een glad beslag.

Verhit de antiaanbaklaag koekenpan. Bak geleidelijk de drie-in-de-pan van grootte naar wens op de kokosolie voor ongeveer 2 minuten van beide kanten.

Indien u het gerecht warm wil serveren, leg ze inmiddels opzij in de oven die voorverwarmd op 100°C staat.

Serveer de drie-in-de-pan met kwark of yoghurt, vers fruit, noten of bijvoorbeeld met chiapuding.