Voel je je moe en zonder energie? Dan zal de gierst en ons recept voor gierstrisotto met pompoen je genezen. Het gerecht is van nature glutenvrij en lactosevrij. Bovendien combineert het verschillende soorten groenten en geeft het je daardoor niet alleen een verloren gevoel van vitaliteit, maar ook veel vitaminen en mineralen.

Gierstrisotto
40 min
25 min
Makkelijk
2 portie
Recept
Voedingswaarden per 1 portie/stuk
525 kcal
18g eiwit
90g koolhydraten
11g vet
Ingrediënten
- 150 g wortel (schoonmaken)
- 200 g hokakido pompoen
- 150 g broccoli
- 100 g prei
- 150 g gierst in droge staat
- 150 g bevroren maïs
- 1 teentje knoflook (persen)
- 1 eetlepels olijfolie
- 1 theelepel currypoeder
- 250 ml groentebouillon (in hete staat)
- 1 handvol verse peterselieloof (fijnhakken)
- zout
- peper