Gezonde Eters wordt Mandimu 🩵

Rijstpannenkoeken
Toevoegen aan favorieten

Rijstpannenkoeken

35 min 25 min Makkelijk 6 stukken

Eindelijk een glutenvrije variant van pannenkoeken. Staat u nu ook te juichen? Recept voor pannenkoeken van rijstmeel is handig om te hebben voor het geval dat een glutenintolerante gast bij u op bezoek komt of bijvoorbeeld als u van pannenkoeken lager in calorieën wil genieten. Even kijken of u enkele verschil in smaak zal merken.

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

144 kcal 5g eiwit 6g koolhydraten 16g vet

Ingrediënten

amandelmelk, ei, rijstmeel, kokosmeel, kokosolie, honing, zout

Bereidingswijze

Klop melk samen met eieren.

Voeg beide soorten meel en zout en meng alles goed met elkaar zodat ervan een glad beslag zonder klontjes ontstaat.

Verhit kokosolie in een koekenpan en op een matig tot middelhoog vuur bak geleidelijk ongeveer 6 even grote pannenkoeken (2 minuten van beide kanten).

Bedruppel gebakken pannenkoeken met honing en serveer.