Gezonde Eters wordt Mandimu 🩵

Aardappelkoeken met pompoen

Lunch en diner

Aardappelkoeken met pompoen

45 min 45 min 35 min 35 min Makkelijk Makkelijk 10 stukken 10 stukken

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

87 kcal 4 g eiwit 12 g koolhydraten 3 g vet

Ingrediënten

flespompoen, aardappels, wortel, Ei, knoflook, tijm, zout, peper

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180°C. Zet een bakplaat neer klaar en leg er een bakpapier in.

Maak pompoen, aardappelen en wortel schoon en snij deze vervolgens fijn.

Voeg er vervolgens eieren en gekneusde tenen knoflook toe.

Breng de mixtuur tenslotte op smaak met peper en tijm.

Maak er vervolgens koeken van en leg ze op de bakplaat.

Bak gedurende 35 minuten op 170-180°C.

TIP

De aardappelkoeken smaken heerlijk met crème fraîche.