Gezonde Eters wordt Mandimu 🩵

Aziatische coleslaw
Toevoegen aan favorieten

Aziatische coleslaw

70 min 0 min Makkelijk 4 portie

Laat u zich verleiden door de veroverende geur en smaak van Aziatische cuisine. Kool is heel nuttig vooral voor uw immuunsysteem omdat het een soort wonderlijke ingrediënt en dat niet alleen dankzij het breed spectrum van vitaminen en mineralen.

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

70 kcal 4g eiwit 0g koolhydraten 12g vet

Ingrediënten

wortel, witte-kool, chillipepers, koriander, knolselderij, griekse-yoghurt, limoen, wijnazijn, rietsuiker, zout

Bereidingswijze

Ten eerste maak de groente klaar. Was wortels, pel en snij deze in dunne plakjes. Was de witte kool en snij in plakjes even groot als de wortelplakjes. Was de chilipeper, halveer en ontdoe van de pitjes. Was ook de koriander en hak deze met chili heel fijn.

In een grotere kom mix de afgegoten ingemaakte selderij, Griekse yoghurt, schil en sap van een limoen, 2 lepels witte wijnazijn, 1 lepel rietsuiker en de fijngehakte koriander met chilipeper. Voeg ook de in reepjes gesneden wortel en kool. Breng op smaak met zout en roer nog een keer.

Laat de kom met salade tenminste 1 uur afkoelen voor u het zal serveren.

Verdeel vervolgens coleslaw in 4 kommen en serveer.