Gezonde Eters wordt Mandimu 🩵

Bountyrepen
Toevoegen aan favorieten

Bountyrepen

60 min 40 min Gemiddeld 20 portie

We hebben een recept voor eenvoudige Bounty cake voor je waarvan je dan nog gaat dromen. We gebruikten stevia in plaats van suiker, we kozen ons favoriete volkoren speltmeel en ze gaan prima samen. Snoep gezonder.

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

174 kcal 4g eiwit 12g koolhydraten 14g vet

Ingrediënten

geraspte-kokos, kokosmelk, kokosolie, honing, zout

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 °C.

Klop de eieren op in een kom met olie, stevia en melk.

Roer het gezeefde speltmeel, kokos, bakpoeder en cacao erdoor.

Meng alles met een lepel tot een stijver deeg.

Giet het beslag in een vorm van 20 × 30 cm en bak voor 30-40 minuten bij 170-180 °C.

Bereid intussen de vulling door alle bovengenoemde ingrediënten te mengen. Zet de vulling voorlopig in de koelkast.

Bak het deeg en laat hem afkoelen op een rooster. Eenmaal afgekoeld, snij hem in de lengte door, smeer je de vulling erop en zet hem voor een paar minuten in de koelkast.

Snijd het in ongeveer 20 gelijke stukken en serveer.