Gezonde Eters wordt Mandimu 🩵

Cacao & Kokos mousse
Toevoegen aan favorieten

Cacao & Kokos mousse

130 min 0 min Makkelijk 3 portie

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

299 kcal 4g eiwit 27g koolhydraten 10g vet

Ingrediënten

kokosmelk, vanille-extract, honing, holandse-kakao, zout

Bereidingswijze

Klop de gekoelde kokosmelk op in een kom met een elektrische garde*.

Voeg het vanille-extract, de honing, het cacaopoeder en zout toe en roer het door.

Verdeel het schuim over 3 potjes en plaats ze voor tenminste 2 uur in een koelkast.

Haal de gekoelde mousse uit de koelkast en serveer.

* De kokosmelk wordt niet zo stijf zoals bijvoorbeeld room. Het is genoeg als u het licht klopt zodat er bubbels ontstaan en daardoor wordt het in de koelkast stijf.

TIP

De mousse smaakt ook lekker met bosbessenpannenkoeken. Het recept vindt u hier op de website.